Saturday, June 6, 2009

"njegov se život dijelio na dva kolosijeka, i on je izabrao krivi."

Ja sam za sada pročitala samo ovu, pored kolumni koje redovno čitam od recimo početka ove godine i kako je B. danas u CD-shopu, među gomilom onih prljavih diskova, ugledao dotičnog pisca, prišao mu i pitao da li je istina da večeras čita na Krokodilu, i isti onako šmekerski opušteno mu rekao "dodji, biće kul", ja znam gde ja idem tunajt sigurno. Kako kaže B. car i genij se mora ispoštovati. Muzej 25. maj, oko 23h.

Tuesday, June 2, 2009

"I love my car"

Kako znam da nema šanse da ipak na kraju kupimo roze auto, jer zaista bi morali pomiriti nepomirljive razlike, a možda bi ga i krali ovi iz kraja samo zato što je roze, smislila sam da bi ovaj set bio sasvim zadovoljavajući.

ovaj divni čovek, zvani Stuart Murdoch, priča o svom projektu ovde.

moji časovi vožnje napreduju iznenađujuće dobro! instruktor je pravi teoretičar, ni nalik namrgođenom liku iz "Happy-go-lucky" i još ima svoj sajt posvećen obuci za vožnju.

vreme generalno smara ali sam ja danas doživela potpuno prosvećenje, ako ćete mi dozvoliti ovaj izbor reči u nedostatku boljeg, otkrivši potpuno nove strane ličnosti dve osobe iz mog okruženja. Bilo je potpuno sjajno, kratko i ludo ali te ljude sam zaista videla u novom svetlu danas. I oni mene što je najbolje od svega. Pomogli su mi da vidim sebe drugačije. Bože, nikad ne prestaneš da rasteš, ma koliko mislio da si veliki i da si sagledao sve svoje mane i vrline, uspehe i ograničenja. Uvek ima još nešto što treba da otkriješ o sebi i drugima.

Hit dana Au Revior Simone - The Lucky One.