Tuesday, July 14, 2009

I know where the summer goes











Letujemo na ova dva divna ostrva!



I sada news update

- bez obzira šta rekao grof Olmaši, ja volim mape. Mapiraju svet, crtaju granice zbog kojih se ratuje, geografiju je promovisalo Kraljevsko geografsko društvo da bi odredilo šta su britanske a šta francuske kolonije, ali to u mom svetu (haotičnom) unosi red i sistem. I onda razumem šta M. priča za trajekte i katamarane koji će da nas prevoze.

- polažem testove za vožnju u petak. nek mi je Stjuart u pomoći.

- profeskorka nemačkog mi je genije za sisteme. majke mi, tu ženu treba iznajmiti da vam organizuje život. sve, ali sve. potpuna kraljica! 10.000 Word fajlova metodike. to što ona ne radi u školi je najveći propust našeg korumpiranog zapošljavanja u obrazovnim institucijama. generacije uskraćene.

- hrvem se sa zdravstvenim sistemom samo da bi me neki dom zdravlja primio u evidenciju. nema mesta, ne šalju se kartoni, birokratski košmar. majko moja.

sad ide deo na engleskom, no special reason at all.

- waking up to us so the chapter is closed. no hard feelings, nothing of the kind. hopefully, long-lasting friendship. no need to bear grudge or sth like that. just that I do not know any break-up songs, in the sense that break-up was not resentful. My blog is younger than my relationship. That it was.

- happy to escort L. to London. Oh, so many beautiful books and clothes are to be here when L. returns in August!

- after losing a lot of weight, I need to buy a lot of new things. new swimming suit is No.1 on the list. definitely, the thoughest one.

- cannot wait to read dubravka ugrešić - muzej bezuvjetne predaje. I love that woman!

No comments:

Post a Comment